Friday, June 17, 2011

Antara cinta dan cita-cita

hai all, lama sudah tak update blog ni, rasa cam da lebih setahun je walaupun baru hanya sebulan lebih je.pe yang di citerkan kat sini, tak kena mengena dengan tajuk sebenarnya, mungkin ada sikit-sikit je kot tersasul kata. tak tau camne nak mula, tak tau camne nk bercerita, tak tau mana pangkal mana hujung, tak tau pe yang aku rasa ini dia pun rasa, tak berani nak bersuara, tak terdaya nak meluah pada empunya diri, hanya mampu tertulis di sini. semalam bos ajak staff lunch sesama, tah apa mimpi dia ajak lunch sesama last-last tau jugak yang lunch tu last untuk kitorang sebab dia nak resign. gerak dari putrajaya dengan ofismate kul 10 pagi sampai ofis kul 11 pagi. tunggu staf-staf lain dari site ofis lain sebelum gerak sesama gi hotel kul 12.30 tengahari. kat sana blogger makan 2 kali tambah, makan ketam, sotong, ayam, daging, nasi briyani, pasta, kek dan buah hinggakan balik umah terus sakit lutut. padahal kelmarin baru je di warning jaga berat badan oleh akak fisioterapist supaya lutut tak terbeban dek berat badan blogger yang dah naik melampau. blogger terpaksa melupakan bola sepak buat seketika untuk pulih kembali dari kecederaan. kemungkinan awal tahun depan baru blogger dapat beraksi kembali. sementara itu, blogger manage team member-member sekolah blogger