Tuesday, September 26, 2017

Wednesday, September 20, 2017

battling depression

Heavy

Sunday, November 27, 2016

I'm dying... a true story

hey guys.

long time no see.

i'm writing about a sad story. 

a true story about me. 


but please, spare me your tears.

because we all are going to meet Him, sooner or later. 

the good and the not so good, i've to accept. 

i'm distraught, yes am i. but still i'm not dead, yet. 

so if you still reading, i am glad. 

the end

Monday, July 11, 2016

Puasa 6

Assalamualaikum semua. 
Esok blogger harap dapat mula puasa sunat 6 di bulan Syawal, doa dipermudahkan urusan blogger okay. 
Moga dipermudahkan jugak urusan semua umat Islam yang nak mula atau dah pun mula puasa sunat 6. 

tengqiuverimac

Salam Aidilfitri


Assalamualaikum warah matullahi wabarakatuh.

Blogger ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua umat Islam di mana jua anda berada. Terima kasih sudi baca post-post di blog ini. Akhir kata Salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari blogger dan isteri.

Tuesday, June 7, 2016

mudah

hai guys. blogger tak bole tido lagi ni, walaupun da pukul 1.25am, insomnia. blogger baru je post iklan kat mudah tadi, nak jual boot adidas blogger siap dengan kotaknya sekali, stokin(used, kalau buyer nak) dengan shorts (black/orange). sesambil tu blogger dok melilau mata tengok apa adanya ads kat mudah tu. melilau punya melilau, kalau tak tahan napsu, memang semua blogger nak borong. memula melilau cari pets, pastu jam, pastu kasut, pastu seluar jin, pastu ps3, pastu laptop, pastu hengpong bhahaha tapi duit takde nak beli pekejadah semua tu. blogger dok tertanya-tanya na, iphone 6 lcd tu apa kejadahnya? brand china ke apa tu?