BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 7, 2016

mudah

hai guys. blogger tak bole tido lagi ni, walaupun da pukul 1.25am, insomnia. blogger baru je post iklan kat mudah tadi, nak jual boot adidas blogger siap dengan kotaknya sekali, stokin(used, kalau buyer nak) dengan shorts (black/orange). sesambil tu blogger dok melilau mata tengok apa adanya ads kat mudah tu. melilau punya melilau, kalau tak tahan napsu, memang semua blogger nak borong. memula melilau cari pets, pastu jam, pastu kasut, pastu seluar jin, pastu ps3, pastu laptop, pastu hengpong bhahaha tapi duit takde nak beli pekejadah semua tu. blogger dok tertanya-tanya na, iphone 6 lcd tu apa kejadahnya? brand china ke apa tu?

0 comments: