Monday, October 17, 2011

MOTM?

hello all. terdetik hati nak update blog dan juga kerana kawan baik dok buka blog blogger ari2 tapi satu new entry pun tade. pada pagi yang berbahagia ini, blogger ini menceritakan kejadian petang semalam di nilai atau lebih tepat lagi USIM. USIM tu universiti sains islam malaysia kalau para pembca blogger ada yang xtau. blogger ke sana bagi ceramah, da orang jemput, kita datangla kan. tapi sebenarnya, blogger bknla ke sana nak bagi ceramah, tapi ada frenly match dgn guard2 USIM dan berakhir kemenangan kpda team blogger 3-1. team yg blogger join ni, team kwn kepada abg blogger, so blogger hnya kenal sorang je, lain sume xknal. bila ditanya blogger leh main apa, blogger ckp sume posisi kcuali goalkeeper. mka disbbkn dfndr utama team dorang tak hadir, blogger pun ditugaskn sbgi last man a.k.a sweeper cum midfielder, striker nak men mana2 pun leh. mka blogger pn mnjlnkn tgggjwb blogger dgn cmrlang. siap smpat mmbawa bola mngelecek dr posisi brthn ke srgn hinggalah mnjrgkn gol kedua team blogger. sbnrny team blogger leh score byk gol, tp disbbkn striker team tu da agk berumur da xhebat sgt cm blogger (;P), mka hnya 3 gol je yg dpt. actually blogger tensen dek krna missed chances yg team kitorang dpt, rsa cm nk mrh je mreka2 sume, tp xjd sbb tkut blogger xdpt blk uma lak nnti (blogger tmpg keta dorg). blogger nak je men striker td, tnjuk dorg cmne nk skor, tp da tugas blogger kt dfnce, segan la plak nk naik ats melulu skor lg sbiji. tp blogger akui, blogger 'paling' power dlm team tu. sbb dorg sume da pgkat bapak org, blogger bujang lg, bujang dan ensem cam aaron aziz plak tu. mka disbbkn kepoweran blogger, dorg dgn sbulat suara menyelect blogger sbgi MOTM bg frenly match td. blogger bgga jgk la, da la 1st time join main, pstu dorg puji2 plak, rsa hilang selesema dan lendir2 kt hidung blogger. tp as usual, bdn skt2, pnat xtrkata, rsa nk mc pn ada. smpi cni je dpt blogger cite, jmpa lg di msa pd trkh yg brbeza.