BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 28, 2011

Great news..

yesterday i went to see the orthopedic specialist for another appointment regarding the injury sustained on my both knees and spine. as the first examination brought a conclusion of having ACL tear on my right knee, came wrong on the second examination. it brings good news to me as i can prolong my sports activities. the doctors suspected there might be meniscus tear, cartilage or ligament tear, not so sure about it though, because i don't know health terms so well.so for now, i will do exercise and go to the physiotherapist for few months. hopefully i won't need a surgery to repair the damage done, and can continue playing in 6,7 months time.

Thursday, January 20, 2011

For few hours only

to whom it may concern,

thanks for saving me, even it was meant for few hours only

Wednesday, January 19, 2011

I miss you...

i miss you.. yeah, it's true. even i'm too ego to admit it, but what the hell, i wrote almost everything about my feelings here.this Sunday evening got another football match which i can't wait for the match itself to start. i hope you don't come over to watch me playing during that day. because i won't be myself if you were there. i miss you , miss my x-adik angkat, and i miss all my friends, the one whom i always talk, sms almost everyday. but that was in the past. now i'm alone and i feel content, even though i don't talk or communicate a lot like i used to. life has been boring as ever, depending almost everything on my baby niece and football to make life seem brighter. tomorrow is holiday, so i'm wishing i could have a good well rest. seems that no one reading, commenting, no eagerness or inspiration...

Patah hati

I'm so happy

Sunday, January 16, 2011

Sabtu, 15 Jan 2011

hari ni, blogger bangun lewat, da dekat tengahari baru blogger bangun, walaupun blogger tersedar jam 8pagi tadi. bangun je, blogger terus mandi, main game, pastu terus makan dan tengok tv sambil melayan anak-anak sedara blogger yang datang dari seremban malam sabtu. sebelum kul 4pm, blogger kuar beli barang-barang untuk menjalankan aktiviti hujung minggu, iaitu car wash semasa blogger kuar membeli barang keperluan, blogger hampir-hampir je eksiden nak dilanggar kereta honda dipandu wanita lebih kurang dalam lewat 30an. tapi dalam kes tu, memang blogger yang salah, sebab blogger tak fokus kat jalanraya, fikiran blogger merewang- rewang ke angkasa lepas memikirkan perkara yang lepas-lepas. lebih kurang jam 4pm, blogger memulakan sesi membasuh dengan menyucikan motosikal blogger(dipinjam daripada abang blogger) dari najis-najis mutawasitah. setelah selesai menyucikan motosikal itu, blogger solat fardu Asar dulu, sebelum menyambung sesi car wash. kali ini, blogger menyucikan motosikal ayahanda blogger. lepas je siap settle motosikal dia, blogger berserta ayahanda menyucikan pula bagero (pajero) dia.sewaktu itu, blogger hanya menyucikan tayarnya sahaja. dah siap menyuci, blogger rehat sekejap, sambil membuli anak sedara blogger (baby syara) dengan mengigit kuat-kuat sampai merah pipinya. sementara blogger mengigit, ayahanda sedang mengelap badan bagero nya. sementelah ayahanda mengelap, blogger menyucikan pula kereta akak blogger. selesai menyuci kereta tersebut, ayahanda dengan semena-mena menjirus air ke kereta akak blogger, nak bilas badannya, sementara blogger menyucikan tayar kereta. dah siap membilas, blogger dan ayahanda mengelap kereta ketika awan-awan mengumpul zarah-zarah negatif dan positif membentuk kepul-kepulan awan hitam menandakan hari mau hujan. settle sesi car wash, blogger membersihkan rumah mana yang patut, buang sampah mana yang perlu, membaca surat khabar NST tiap-tiap hari, sebelum mandi membersihkan diri. lepas mandi, sempat blogger main game sekejap sebelum membasuh pakaian dan solat Maghrib dan sambung baca paper sekejap. lepas tu blogger terus ke meja makan mencekik. siap makan, blogger menyidai pakaian yang siap dibasuh. da siap menyidai, blogger menunggu sampai masuk waktu Isyak sebelum menunaikan solat Isyak. lepas siap, blogger terus ke ruang tamu berkumpul beramai-ramai bersama seisi keluarga menonton tv sambil-sambil blogger mengigit kuat-kuat anak-anak sedara blogger. tik tok, tik tok, bunyi jam, flush, bunyi jamban. blogger online sekejap, main FB, game, pastu chat sebelum tengok bola EPL. chelsea menang 2-0, manchester city menang 4-3 dan stoke menang 2-0, sementara arsenal tengah beraksi tak ingat lawan sapa. kesimpulannya di sini, blogger tak ada idea, sampai jumpa lagi. sekian

Saturday, January 15, 2011

Merungkai jiwa

tajuk cam best, tapi tak tau la kalau korang baca post kali ini dan tak rasa best langsung. saje je nak mereport keadaan semasa blogger di waktu tengah malam, wajah suram, bulan kelam, mata yang nak terpejam. sejak akhir-akhir ni blogger sering mengalami simptom emosi terganggu, nak kata blogger period, blogger bukan perempuan, PMS pun simptom untuk perempuan, jiwa blogger entah asyik kacau je, hati tak tenang, senyum tak ikhlas, buat kerja malas, mengular kat ofis.  last week blogger buat comeback main bola padang, akibatnya blogger balik dengan swollen ankle. baru je tadi blogger memutsal sejam dengan pakcik-pakcik setaman, akibatnya, ankle blogger makin sedap rasanya. huhuhu, dah nasib badan blogger, nak buat camne, ye tak. bagi diri blogger, main bola je lah satu-satunya pada masa sekarang, yang dapat merungkai kesengsaraan jiwa, hati, nurani, mental blogger. di gelanggang futsal, dan di padang bola lah tempat blogger melepaskan nafsu amarah, dendam berahi, jiwa kacau, patah hati, mental breakdown dan yang sewaktu dengannya. sekurang-kurangnya malam ini, terdetik hati blogger untuk senyum sendiri macam orang hilang akal depan laptop menulis surat cinta kepada blog blogger ini. blogger cinta padamu xpresi-diriku. sampai sini dulu coretan hati blogger, moga ketemu di lain waktu.

Wednesday, January 12, 2011

Relationshit is beyond repair?

feel luckless in love life, it's more to my weaknesses that my relationshit doesn't work as i wish it should be, so i can't have any complaints or feel i need to blame others directly related or not. i do feel the loneliness, helpless, useless and bored. my past relationshits doesn't last long, just like my previous one. some end up sick, carrying so many illness, some got the better out of me and some already married. i'm still here, doing nothing but expecting love could find the way to me. i don't know why i'm talking shit here, feel embarrassed and stupid. but i got back something that could make me smile, and that's football. as long as i can play football, watch it, enjoying it, i'll feel better, relieved and hope it could bring the happiness, smile and spark back into my life. i'm looking for the lady in the red dress.

Tuesday, January 11, 2011

11/01/11

pada tarikh yang bersejarah ini, blogger nak mengumumkan yang blogger telah meng'activate'kan semula akaun FB blogger.

Take That - Back for Good


I guess now it's time for me to give up
I feel it's time
Got a picture of you beside me
Got your lipstick mark still on your coffee cup
Got a fist of pure emotion
Got a head of shattered dreams
Gotta leave it, gotta leave it all behind now

Whatever I said, whatever I did I didn't mean it
I just want you back for good
Whenever I'm wrong just tell me the song and I'll sing it
You'll be right and understood

Unaware but underlined I figured out this story
It wasn't good
But in the corner of my mind I celebrated glory
But that was not to be
In the twist of separation you excelled at being free
Can't you find a little room inside for me

Whatever I said, whatever I did I didn't mean it
I just want you back for good
Whenever I'm wrong just tell me the song and I'll sing it
You'll be right and understood

And we'll be together, this time is forever
We'll be fighting and forever we will be
So complete in our love
We will never be uncovered again

Whatever I said, whatever I did I didn't mean it
I just want you back for good
Whenever I'm wrong just tell me the song and I'll sing it
You'll be right and understood

I guess now it's time, that you came back for good

My niece part 2





My niece









Work, werk, wekkk..






Monday, January 10, 2011

Monday, 10 Jan 2011

blogger nak citer pasal ari ni. pagi tadi, blogger rasa sungguh malas untuk bangun pergi kerja, tapi dek sebab kerja nak dapatkan duit belanja seharian, blogger gagahkan jugak diri blogger untuk bangun dan mandi, dan bersiap-siap, dan bersarapan, dan bergerak naik moto ke site office blogger yang terletak jauh 9km dari rumah blogger. sampai office, blogger buat call ke HQ then lepas tu blogger main game seadanya. dah settel main game, blogger berjalan-jalan mencari pasal ke library tempat blogger menimba ilmu dengan membaca NST. after finish reading NST, blogger balik office dan buat kerja apa yang patut sebelum blogger gerak balik rumah jam 1pm. sampai je kat rumah, blogger tertidur, bangun-bangun dah jam 2.15pm. blogger dengan sepantas kilat tunaikan zuhur dan makan dan gerak balik ke office. namun di suku jalan menghala ke office, blogger terpaksa berhenti di stesen minyak shell akibat hujan lebat secara tiba-tiba melanda negeri selangor area bangi. dengan hati yang berat, blogger pun menunggu di situ selama lebih kurang 20minit sahaja. dah reda, blogger pun cepat-cepat merempit menuju ke destinasi. dah sampai destinasi, blogger pun buat kerja apa yang termampu dek kerana blogger tak de mood sangat ari ni plus blogger ngantuk. tepat jam 5pm after blogger asar, blogger cepat-cepat cabut balik rumah. sampai je rumah, blogger terus tertidur sampai jam 9.30pm. bangun-bangun dengan kepala yang blur, blogger ingat da pagi. cepat-cepat blogger mandi, rupa-rupanya masih malam hari. blogger tunaikan isyak dan qadak maghrib, then terus makan malam. lepas makan, blogger terpacak depan laptop update blog blogger ni.

Can't get you out of my head

I'm trying to forget somebody, but the harder i tries, the stronger i memorize. It seems that I still can't get you out of my head, and thats makes me sick. I thought I'd moved on, but, you always appear even in my consciousness. 

Sunday, January 9, 2011

Making my comeback

semalam, sabtu, lebih kurang jam 5.30 pm, bertempat di padang stadium mini shah alam, blogger telah membuat kemunculan kembali di atas padang. walaupun keputusan akhir pasukan blogger kalah 2-6, blogger rasa bersyukur kerana impian blogger untuk kembali bermain bola sepak telah termakbul. kecederaan yang menyisihkan blogger selama 3 bulan tidak berulang cuma blogger mengalami swollen ankle akibat terjahan keras pemain pasukan lawan. blogger rasa terkilan kerana tak berjaya menaikkan semangat teammate blogger untuk mencapai kemenangan, walaupun ada jaringan pihak lawan yang boleh dipertikaikan selain keputusan pengadil yang terang2 memihak pasukan lawan. blogger cuba menyembunyikan kekecewaan kalah besar walaupun hati blogger sebenarnya perit menerima kekalahan. minggu depan insyaAllah, kalau ankle blogger tak bengkak dan kesihatan blogger mengizinkan, blogger akan turun padang lagi bermain bersama2 teman seperjuangan sewaktu sekolah menengah dahulu. sampai sini dulu coretan blogger, jumpa di lain post di lain waktu

FA Cup

sewaktu blogger meng'update' blog blogger ini, blogger sambil2 makan kellogg's frosties. blogger baru je lepas menonton perlawanan kalah mati antara manchester united menentang liverpool yang memihak 1 gol berbalas kosong kepada united. walaupun menang, tapi blogger tak puas hati dengan cara permainan united yang main macam dah leading 3,4 gol berbalas kosong. tambahan pula, liverpool bermain dengan sepuluh orang hampir sejam, setelah gerrard dibuang padang kerana two-footed tackle ke atas carrick. meskipun bermain dengan sepuluh orang, liverpool hampir2 menyamakan kedudukan kerana united terlalu overconfidence. blogger sangat bengang dengan cara permainan yang ditunjukkan oleh pemain2 united, seolah2 kemenangan telah pasti dalam genggaman walaupun hanya mendahului 1 gol kosong. tapi tak pe, maybe sebab united kasihan nak bedal liverpool yang asyik kalah teruk sejak akhir2 ini, tahniah kepada united kerana tak terlalu memalukan liverpool ye.

Saturday, January 8, 2011

Baru lepas

blogger baru je lepas men futsal ni, warm up untuk game petang nanti. pancit, cepat gile abis angin, kaki sakit sikit, walaupun men control-control nak elak injury. menantikan petang nanti dengan penuh debar, sebab nak buat comeback selepas 3 bulan berehat, hopefully blogger enjoy men nanti, maybe score and assist ke. blogger plan nak men second striker / attacking midfielder. blogger siap kiwi but lagi, punya la semangat, hehehe. blogger gerak tengahari sebab tumpang member. jumpa blogger di sana ye

padang mini stadium shah alam, jam 5 petang, sabtu 8 januari 2011

Friday, January 7, 2011

Scam

ari ni blogger nak bercerita tentang scam. nak tau pasal pe blogger nak cerita pasal ni, ikuti kisah blogger ini. blogger telah menerima message dari seorang girl, nama penanya 'Aliyah' kat lama sosial yang so sial nih. dia dok message nak kenal blogger, pastu nak datang Malaysia, mintak tolong blogger bawak jalan round-round KL and bla bla bla. blogger pun layan je la pada mulanya. ni antara message2 yang dia dok bagi

message 1

How are you doing over there? am so happy to hear back from you...thanks for the reply... I want to get to know you better also for you to get to know me better... My name is Aliyah Sayeed....I am mixed Malaysian and English because my father is Malaysian and my mother is English...I speak very little Malay...haaa
born here and have lived here in London all my life...lol...i am so looking forward to visiting Malaysia very soon this year..omg.. I have never been there...am so happy that I am coming to my fatherland...haaaa...
 
i want you to know me more better....am single...23years old....I live in Redford Avenue here in London but my parents live in Old Trafford....I am a professional system analyst.....am also the only child of my parents...my parents are company shareholders here...living in old trafford....they bought so many bank shares for me that pays me now so much.
 
I have been in a relationship before but my boyfriend cheated on me..and broke my heart..it was so devastating so sad.....well am lookin for a serious relationship....how is your family?  My Father have told me a lot about Malaysia...please can you tell me more about yourself....what do you do for a living?.....in the uk here...its
already winter and its really really cold lol, it rains most of the time though.....have you ever been to the uk here before?

 
pls dear i will prefer.... My Yahoo Mail (aliyahabdul51@yahoo.com) more better if you want to write me back because its more convenient for me.
  
Really thanks for making me ur friend....
Cheers !!!!



comment : message 1 ni tak suspicious sangat, walaupun english dia berterabur (blogger rasa, english blogger lagi superb). blogger still layankan, sambil google Redford Avenue and weather UK sekarang. da google, dapat result, memang betul ada Redford Avenue dan sekarang memang winte dan hujan. blogger layan...


message 2


Hello Sweet Heart

Actually  my father is from sabah a state in Malaysia but since i was born i have never been there that  is why i
have chosen to come over and see how Malaysia looks like,and i don't know anybody in Malaysia because i have
never been there,and i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with whenever am there
because i don't know anybody in Malaysia you are the only one that i know ,and you have to show me around when am there because i will be coming by next month i will stay for 2months i hope you will have a enough time for me .i will give  you a call so that you will come and pick me at the airport OK...i will be waiting to read from you

Thanks hummmkisss

ALIYAH SAYEED


comment : message kedua ni lak dia pancing blogger. layan...

message 3

Salamalekhu dear, I am so glad to hear more about you..your email was very interesting, dear can i put all my 
TRUST in you, baby please tell me the truth cos i have been so scared to fall in love again...I enjoyed reading your mail, i can see you are such a hard working and industrious man....in.Malaysia but since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how Malaysia looks like......dear i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with whenever am there,because i don't know anybody in Malaysia i am re-confirm on your trust and guidelines about my stay in Malaysia, as you know , i what to purchase a house where i can stay and i have already make my budject about that please send me your number so that i can give you a call to hear your voice and reconfirm and seal my interest with you in Malaysia.

As you are the only one that i know over there in Malaysia, thanks for letting me that you can show me around when am there because i will be coming by the end of this month i hope you will have a enough time for me.....what kind of food do u eat over there? what name do you like me to call you???

When is your birthday????? What is your favorite color??? and what team spot team in football do you support??
I am really so happy that you are my friend..it is so cold over here in Old stamfford Manchester United,

because its already winter...like 4C degrees am already used to it, i hope you enjoyed yourself during your visit to
UK...lol....I really want to feel the sun in Malaysia...my father always tell me it gets so hot over there in Malaysia...........very very 
high right?hehehehe....
 
My birthday is 28th of September.....I am still single because I am just waiting for the right man......but at times I get lonely over here..but now am so happy I have a good friend down in Malaysia to write to every time......I hope you don't mind my long emails....I like to type long and fast too......lol....plus am a very straight forward and open minded lady...dear can you please come and pick me up from the airport when i arrive...

Am coming back to Malaysia to claim my father money in Malaysia in HSBC BANK MALAYSIA  my father already die 3 years age and that money in Malaysia my father told the Bank to keep the money for any man that will marry me because am the only child of my father and my mom but am so sad that my father and mother died in plan crash,

I will to give you this money  in HSBC BANK MALAYSIA the total money that my father keep for my future husband or any man that will love me so much amount is ( USD 12.5million united state Dollars). i will ask the HSBC Bank in Malaysia  to transfer the money to you if you are serious with me and love me so much i need to bring the money out from that Bank now because my father have died and i will ask them to transfer to your Account.....

what is the time in Malaysia right now?......cant wait to
read again from you....
take care now my dear....my phone no is
+44 7956 048599 or  +44 7031 808792

>>>>>>kisses from Aliyah Sayeed.

comment : message 3 ni lagi gile dia pancing blogger. lonely la, parents died la, duit juta2 dalam bank HSBC la (actually iman blogger pun goyang jugak), tapi paling gile kena kawin dia dulu baru dapat duit. kenal tak sampai 3,4 ari da gile nak kawin. gile3. dia bagi no phone, tapi blogger sms je, 1 no tak sampai sms, 1 lagi sent tapi tak de reply. dia cakap dia nak beli umah, nak buka bisnes, invest kat mana2, blogger cakap blogger tak reti hal2 investment ni. layan..

message 4


I really want you to be of help to me, tell me things about MALAYSIA, about the environment ,the way of living, 
and if the place is good for investment. I really love to know, I think right now you are the only one i know and trust, I have gone through your profile and i see you are a good person  i can trust you with your information,

please get back to me as soon as possible for me to know the next step to take. Hope to hear from you
soon. This is my mobile number +44 7956 048599 or +44 7031 808792 ,i really want us to be close’s really need your help when i get to Malaysia. Take care, love you

Thanks

Aliyah



comment : message yang ni nak sedapkan ati blogger, puji sampai blogger kembang idung, nak kasi percaya.


message 5

Honey, how was your day??? Baby i am getting dressed for work now....honey i want to get some gift items for you and also to show you my sincere appreciation having you as my one and only prince and also how you make me feel happy.....honey you are about to receive a wonderful package from me..dear..i felt like flying down to Malaysia because every time I read your email....lovely tears stroll down my eyes..........I LOVE YOU SO MUCH DARLING....
 
.....dear i need you to give me your full contact (house address) where the gift items I want to send to you can be delivered to you in person....i will include all my pictures that I have with me.....including my pictures when i was a little girl...all my lovely pictures......hahahahaha...baby....you will also have a surprise jewel coming from me....ooh my love I want you to have all this....because my love for you is a real one....please don't say no darling....its just a gift from me OK dear?? one more thing dear....I have already started making my plans of coming over to Malaysia....not for anybody else but for my love...do you know him?   haaahaha...He is very cute....He drives Aliyah crazy.....Aliyah cannot wait to see him........I LOVE YOU VERY MUCH BABY....

My dear...pls I will be waiting for your email....with your full name, telephone number and address in which you will like my lovely surprise package to be delivered to you....omg..I cant wait to send my love nice things that will drive you crazy too...that will show you how much I love you....

I love you more than words can say ... I love you more than every action I take..words cannot explain my prince....tears in my eyes, you on my mind, love in my heart..... I love you I have fallen in love with you and I'll never let you go.I love you more than anyone, I just had to let you know. And if you ever wonder why, I don't know what I'll say, but I'll never stop loving you, each and every day.
 
Baby...I cant wait for you to receive what I have for you....mmmm.....I have to go now dear...I have already started enclosing what I have for you baby.....so I can send them to you from London here.....please send me your full-name, telephone number and address as soon as you receive my email...
 
I am waiting for you now my love....
 
muahhhhhhhhhhhhhhhhh

Aliyah



comment : message yang ni memang gile2 dia pancing blogger(blogger pun da terpancing sebenarnya). semuanya sebab parcel, tapi blogger cuma reply nama penuh dengan no hp je. alamat blogger tak bagi lagi. cuak, risau kena scam, walaupun pada masa ni blogger betul2 da sangkut dek janji dia pasal parcel tu.damn..


message 6


i really love you so much now because you are very honest to me omg i have crazy love for you now honey please give me your name and address with mobile number so that i will send my gift to you now OK

dont worry i really love you OK i will make you happy if i arrive in Malaysia
wow you are so good to me i love you so much
salam

ALIYAH



comment : dia mintak alamat lagi, kali ni blogger bagi pulak, cair...

message 7


Hi darling i don't know if i have told you what is inside the parcel of the gift before,,,,, hummmm do you know what i put inside the parcel i put the sum of 100,000pounds,a model HP laptop,a gold wristwatch,model nokia hand phone communicator ,flowers,pictures,and Liverpool jersey iphone also heheh ,,,,,,,...darling you will take 40,000pounds from the 100,000pounds and buy the house for me and use 10.000 pounds to follow up the Transfer of my father money in Bank and  keep 50,000pounds for me that is the money that i will use  to start the project when am in Malaysia with you .........then from my 60,000pounds you have to take some money inside and book a hotel for me a place were i will stay when come over i hope you understand me honey i love you so much please as soon as you receive the parcel from the courier services just let me know so that we make more plans because i really want to enjoy my self with you hehe have a nice time i love you hummkisss...
the name of the courier services company is GLOBAL DYNAMIC EXPRESS & International courier Services they will deliver the parcel to your Address you give to me. 

They will deliver it to you as soon as possible is 24hurs delivery  you will receive the parcel on THURSDAY January 6th 2011 i already put all my money inside the parcel i don't have enough money to pay the company so i ask them to contact you if they arrive in Malaysia . Honey i will come next week okey if you receive the parcel on THURSDAY January 6th  2011.after you received the parcel Next week i will be there to meet you in Malaysia. ****. OK i really love you so much with all my heart. I wish you good luck honey hummmkisss...
please as soon as you receive the parcel call me this is my hand phone numbers   +44 7956 048599 +44 7031 808792

I LOVE U SO MUCH
ALIYAH

comment : janji2 dia kasik barang2 dalam parcel tu buat blogger gelap mata. blogger try google GLOBAL DYNAMIC EXPRESS & International courier Services, ada tapi tak leh nak access, so blogger pun ragu2. **** = ayat2 yang terpaksa di'censored'kan. baru petang tadi blogger dapat cal dari courier ni, cakap parcel dah sampai, kena bayar pekejadah, dia sms akaun maybank nama 'indri febrianti', pelik, coz dia cakap akaun company. musykil2. blogger layan, cakap okay, blogger bank in kan duit. padahal blogger tak nak bank in pun. blogger email aliyah ni cakap esok dorang anta parcel tu, blogger dapat message 8 seperti di bawah. tuttt, hp blogger berbunyi, 'hello aliyah speaking', suara indon ke india mana tah blogger pun tak tau, cakap pelik2, aku terus letak. 5,6 minit lepas tu, ttuuutt, hp berbunyi lagi, courier tu call, by the way dorang call pakai no digi(pelik, bukan ke besa orang call client guna landline?)2 kali, 2 kali jugak blogger tak jawab. tak semena-mena blogger tengok ada mail dalam inbox, aliyah anta, cakap claim jugak parcel, tu, walhal blogger cakap dah settle, esok dorang anta. nampak sangat courier tu terus call aliyah tu bagitau blogger tak bank in duit. padahal si aliyah tu kat sebelah courier tu je.  layann...


message 8


honey try your best and receive the parcel and keep it when i arrive i take back OK i just want to be a friend with you OK just cool dear OK

i really love you so much
salam
ALIYAH


comment : dia seboleh-boleh nak suh blogger terima parcel tu, walaupun blogger kena bayar RM 1,799.00. bila blogger pikir2 balik, parcel 13kg, RM 1,799.00, sungguh tak logik. 

message 9


please honey try and get the parcel i will scan all the documents for the claim of the fund in HSBC and send to you OK i really love you so much

i will meet you soon in Malaysia
salam

ALIYAH


comment : seboleh2 jugak nak suh claim parcel tu. what the f?

message 9


i will send it later honey OK am still working in the office now OK please i want to know if you already received the parcel honey am worried OK

am waiting please let me know if you get the parcel 
i really love you so much honey am coming to Malaysia soon
salam
ALIYAH


comment : tak tau nak komen apa


message 10

honey i trust you so much but you lie to me now .....you said that the courier will deliver the parcel to your house tomorrow but i got A report from the courier Head office in UK that you ask the courier service to wait until next week.

why next week honey if you are honest and good man for me try your best and pay them the fee for delivery to your house please i have 100,000pounds inside the parcel all in side the parcel is very Expensive please try your best and pay the fee first thing tomorrow morning so that the courier will deliver the parcel immedately..

am coming to Malaysia very soon
i really love you please do this tomorrow and get the parcel
salam
ALIYAH

comment : dia banyak duit, tapi napa dia tak bayar je terus duit delivery tu ek? confuse. actually, sekarang ni blogger masih samar2, scam ke real. tapi blogger wat research lagi, google nama aliyah sayeed, then blogger ketemu link ni ->http://webblog.myjodoh.net/2010/08/02/sendiket-penipuan-di-myjodoh/ pastu kat tagged and facebook pun ada jugak, rasanya dia copy paste profile orang pastu bagi email kot. bezanya kat tagged tu cakap mix malaysian+australian, tapi dia cakap dia mix malaysian+english. confirm scam, tapi blogger still email aliyah ni, cakap blogger akan dapatakan duit nak claim parcel tu. nasib baik la blogger tak ikut kan gelap mata blogger nak barang2 yang dijanjikan dalam parcel tu, kalau tak, memang melayang la duit blogger rm 1,799.00 tu


latest update, si aliyah masih bersungguh2 suh blogger claim parcel tu dengan apa cara sekalipun.