BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 15, 2010

Dreaming on..

the world cup 2010 edition have reach its conclusion, yet there are still waves of story to tell. i'd predicted that spain will lift the cup before the tournament started, and i was correct. they was the best team of the tournament even though looked like a flop when beaten by the swiss army. france are disgraced and italy deservingly knocked out in the preliminary round, while ghana really missed a good chance entering the first ever semi-final. england and cristiano ronaldo are sore losers, while the latin powerhouses seem to be rattled by their overconfidence to win every match forthcoming. thomas mueller and mesut ozil are the brightest young and upcoming star and hopefully man utd will try to snap them both in the future, while javier 'chicharito' hernandez seems to be a bargain buy. the dutch played enticing football at times, but in the final there should have been to red cards shown to them. enough of the world cup talk, the BPL is coming soon and i've been itching to play another football tournament myself even if it is probably will be my last. hoping and dreaming on...

July 15, 2010

lama sudah tak update blog, baru aku sedar aku telah mengabaikan e-diari aku ni. sori, my bad. tika waktu aku menulis post ini, aku sedang mencuri tulang di site tempat aku berkerja sekarang. bukan aku saja-saja curi tulang, tapi keadaan telah mengizinkan. beginilah kehidupan seorang employee yang agak sudah bosan dengan rutin harian nya di ofis. aku rasa selama aku bekerja kat company ni, tak banyak benda yang berkembang. yang confirm kembang, badan aku. tu pun sebab site dekat-dekat umah, leh balik lunch and of course la dinner, lagi-lagi time parents aku tengah dok sini, so makin kembang la badan aku. semalam aku timbang berat badan 75kg,dah kurang 5kg dari time last timbang. ni pun sebab aku tak balik lunch kat umah dah, baru nak turun. tapi kena kuar duit pulak nak lunch, sampaikan duit simpanan aku plus gaji pun turun secara mendadak. lepas ni cam kena puasa isnin, khamis la kot. tangan aku kebas akibat sejuk sangat, kalau makan aiskrim or minum ais gerenti brain freeze.